Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Primeri

 • Iskanje dolžnice

  Upnik je že dalj časa neuspešno iskal dolžnico, ki se je pred posledicami izvršilnega postopka odselila na neznani naslov. Med preiskavo smo ugotovili, da dolžnico zaradi storitve kaznivih dejanj išče tudi Interpol. S podrobnim preverjanjem na terenu pa smo pridobili podatek o dejanskem ... beri dalje..
 • Zavarovalniška goljufija

  Domnevni poškodovanec je zavarovalnici v odškodninskem zahtevku opisal, da se je poškodoval, ko je pomagal odstranjevati sneg na stopnišču znančeve stanovanjske hiše. Med preverjanjem dejstev smo opravili nekaj pogovorov z osebami iz okolja stalnega bivališča domnevnega poškodovanca in ... beri dalje..
 • Zloraba potnih stroškov

  Delodajalec je posumil, da eden izmed zaposlenih lažno prikazuje potne stroške in s tem neopravičeno prejema denarno nadomestilo. Z več ekipami smo vsakodnevno opazovali odhod delavca na delovno mesto, pa tudi njegov povratek domov, zlorabe pa smo dokumentirali s foto in video ... beri dalje..
 • Disciplinska kršitev

  Delodajalec je želel preveriti ali njegovi delavci na cestnem gradbišču  racionalno izrabljajo delovni čas. Z opazovanjem gradbišča smo ugotovili, da je skupina treh delavcev med delovnim časom obiskala bližnji gostinski lokal in tam ostala skoraj tretjino delovnega časa. Dogajanje ... beri dalje..

00386 (0)2 230 22 00