Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Aktualne novice

Na tej strani lahko spremljate vse aktualne zadeve, ki obravnavajo detektivsko dejavnost.

 • Predstavitev našega poklica v VIZ OŠ Rogatec

  Predstavitev našega poklica v VIZ OŠ Rogatec
  Predstavitev detektivske poklica na osnovni šoli vedno pritegne obilo pozornosti. Z velikim veseljem opažamo, da so otroci vse bolj seznanjeni z našim delom in tudi s tem, da so predstave o detektivih, ki jih lahko najdejo na televiziji in v knjigah velikokrat v nasprotju s tem, kar ... beri dalje..
 • Letni kongres združenja IKD

  V minulem tednu se je v Ljubljani odvil redni letni kongres združenja IKD (Mednarodno združenje zasebnih detektivov). Kongresa, ki je potekal v  hotelu InterContinetal v Ljubljani se je udeležilo več kot 30 detektivov, ki so v Ljubljano prišli iz Avstrije, Nemčije, Finske, Madžarske ... beri dalje..
 • [NAGRADA 1000 EVROV]

  Našemu poslovnemu partnerju so odtujili dve orodji, s čimer je bila podjetju povzročena večja materialna škoda: ·         Maska, varilska 9100XAUR s filtrom 547715, cena 899,00 + DDV, ·         Kotni brusilnik ... beri dalje..
 • Detektiv biro v Minicity Ljubljana

  V letošnjem poletju v podjetju Detektiv biro d.o.o. stopamo na novo (drugačno) pot. Brez skrbi, še vedno ostajamo zvesti detektivskemu poklicu, obenem pa smo se za sodelovanje dogovorili z Minicity Ljubljana.V našem interaktivnem kotičku v Minicity Ljubljana bomo predstavljali detektivski ... beri dalje..
 • KORONAVIRUS

  [KORONAVIRUS] Spoštovani! Podjetje Detektiv biro je tudi v teh težkih časih na voljo vsem svojim strankam. Delovanje in izvajanje posameznih zadev smo sicer omejili v skladu s priporočili, tako, da izvajamo le aktivnosti, ki so nujno potrebne. Ne glede na situacijo, pa smo strankam vedno ... beri dalje..
 • [ODZIV] Ko novinarji "iščejo" le senzacijo

  Ni v naši navadi, da komentiramo navedbe medijev o detektivskem delu, toda včasih je potrebno narediti izjemo. Televizija 24ur, spletna stran 24ur.com in oddaja Preverjeno so dne 11.02.20 objavili "šokantno" novico o delu detektivov v konkretnem primeruTi ... beri dalje..
 • "PRO BONO" DAN

  Nemogoče je prešteti koliko nasvetov detektivi podelimo brezplačno, sedaj bomo to storili na "organiziran" način. Upravni odbor DeZRS je namreč sprejel sklep, da se v spomin na ustanovno sejo DeZRS obeleži 21. oktober kot "pro bono" dan detektivske dejavnosti.Na ta dan ... beri dalje..
 • Vročanje brez licence

  Vročanje brez licence
  V zadnjem času je bilo aktualno vprašanje kdo lahko, v skladu z določbami Zakona o pravdnem postopku (ZPP) in novelo zakona (ZPP-E) opravlja vročanje pri detektivu in detektivski družbi. V praksi so se namreč pojavljali primeri, ko je imel detektiv sklenjeno pogodbeno razmerje z osebo, ... beri dalje..
 • Vabilo k sodelovanju

  V podjetju Detektiv biro d.o.o. iščemo nove kadre s katerimi bi lahko zagotavljali storitve našim strankam, ki potrebujejo usluge licenciranih detektivov.Glede na trenuten obseg dela želimo k poslovnemu sodelovanju povabiti študente (tudi diplomante), ki imajo željo izvajati detektivsko ... beri dalje..
 • Prednovoletno srečanje DeZRS

  V sredo 15.11.17 je Detektivska zbornica organizirala prednovoletno srečanje za svoje člane in širšo javnost. Na druženju,k je potekalo v prostorih Policijske akademije v Tacnu so prisotne med nagovorili dr. Milan Brglez, predsednik Državnega zbora, generalni direktor policije mag. ... beri dalje..
 • Opravljanje prakse v Detektiv biro d.o.o.

  V podjetju Detektiv biro d.o.o. že vrsto let sodelujemo s Fakulteto za varnostne vede Univerze v Mariboru ter študentom omogočamo, da obvezno prakso opravijo v našem podjetju. S tem študenti dobijo vpogled v delovanje detektivske družbe in spoznajo posamezna delovna področja, kjer ... beri dalje..
 • 18. dnevi varstvoslovja

  Med 07. in 08. junijem 2017 so potekali 17. Dnevi varstvoslovja, v sklopu katerih je bil organiziran tudi 1. Dan detektivske dejavnosti. Ob različnih tematskih sklopih, smo izpostavili najbolj pereče probleme, s katerimi se trenutno sooča detektivska dejavnost..Svoj lonček smo pristavil tudi v ... beri dalje..
 • Novo vodstvo Detektivske zbornice Republike Slovenije!

  Detektivska zbornica Republike Slovenije je na redni volilni skupščini, ki je 03. februarja potekala na Fakulteti za varnostne vede,  izvolila novo vodstvo, ki bo v naslednjem štiri letnem mandatu skušalo zbornico dvigniti na raven, ki ji tudi pripada. Prejšnje vodstvo zbornice, na čelu ... beri dalje..
 • Izredna skupščina DeZRS

  Člani Detektivske zbornice Republike Slovenije so na izredni seji dne 15.11.16 obravnavali način dela upravnega odbora zbornice. V obširni razpravi so člani zbornice sklenili, da je način dela trenutnega upravnega odbora neprimeren, saj le ta ne izvršuje lastnih sklepov, niti sklepov ... beri dalje..
 • Kje pa vas čevelj žuli...

  Skupaj s predstavniki nekaterih slovenskih zavarovalnic smo sodelovali v oddaji Kje pa vas čevelj žuli, kjer smo predstavili nekatera ozadja in sporna ravnanja pri prirejanju okoliščin škodnih dogodkov. Tokrat je novinarska ekipa prišla k nam, celotna oddaja pa je dostopna na ... beri dalje..
 • Usposabljanje novih kandidatov

  Center za poslovno usposabljanje (CPU) bo v mesecu novembru in decembru 2016 izvedel obvezni 80-urni program za kandidate za pridobitev detektivske licence. Usposabljanje je za vse, ki želijo pridobiti detektivsko licenco, obvezno, del usposabljanja pa bodo izvedli tudi zaposleni iz naše ... beri dalje..
 • Snemanje na Radiu Maribor

  Na Radiu Maribor smo posneli prispevek o problematiki detektivske dejavnosti. V prispevku smo predstavili detektivsko dejavnost in probleme s katerimi se soočamo detektivi pri opravljanju svojega dela. Prispevek bo objavljen v kratkem, v pokušino pa nekaj fotografij... beri dalje..
 • Dnevi varstvoslovja 2016

  V sklopu 16. Dnevov varstvoslovja je Detektivska zbornica 8.6.2016 organizirala okroglo mizo z naslovom Državna regulativa v panogi detektivske dejavnosti. Namen okrogle mize je bil soočiti državne organe in institucije, ki so s svojimi mnenji poskrbeli, da se je detektivska dejavnost znašla na ... beri dalje..
 • Usposabljanje novih kandidatov

  V mesecu maju 2016 (od 05.05.16 do 03.06.16),  je potekal program usposabljanja kandidatov za detektive. Tako kot doslej, smo bili tudi na letošnjem usposabljanju udeleženi s tematiko detektivskih upravičenj (zbiranje informacij iz evidenc, osebna zaznava itd. ... beri dalje..
 • Prodamo radijsko opremo

  Ugodno prodamo 8 ročnih radijskih postaj znamke Kenwood TK3160, eno mobilno radijsko postajo Kenwood, prenosni repetitor - vse deluje na lastni UHF frekvenci.Prodamo tudi dodatno opremo in sicer: antene, polnilce ter brezžične mikrofonske kombinacije.Radijska oprema je bila prodana. beri dalje..
 • Brezplačno svetovanje

  V mesecu marcu 2013 bomo pričeli z izvajanjem brezplačnega svetovanja iz področja detektivske dejavnosti. Če imate kakršenkoli problem, ki sodi v okvir detektivske dejavnosti, nam to sporočite na naš elektronski naslov detektiv.biro@siol.net. Posredovali vam bomo informacijo o prostem ... beri dalje..
 • Detektiv Biro se seli v nove prostore

  Po 13 letih se Detektiv Biro d.o.o. v kratkem seli v nove, večje in bolj ustrezne poslovne prostore. Poslovni prostori bodo zagotavljali lažji dostop našim strankam, delo naših detektivov pa bo v novih prostorih vsekakor še kvalitetnejše. Lokacijo novih prostorov bomo sporočili v kratkem. ... beri dalje..
 • Program usposabljanja kandidatov za detektive

  Dne 15.01.13 se je v poslovnih prostorih Centra za poklicno usposabljanje pričelo usposabljanje kandidatov za detektive. V programu usposabljanja sodeluje tudi naša detektivska agencija s temami, ki se nanašajo na področje osebne zaznave (opazovanja in sledenja) ter področje zbiranja ... beri dalje..
 • Uporabniški dostop do spletne aplikacije

  Zainteresirani naročniki bodo lahko izkoristili možnost dostopa do računalniške aplikacije, ki jo uporabljamo pri obdelavi njihovega primera. Na podlagi dodeljenega gesla bodo lahko naročniki preko spleta spremljali v kakšni fazi je njihov primer in posredovali morebitne nadaljnje ... beri dalje..

00386 (0)2 230 22 00