Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Mediji

Na tej strani lahko najdete objave medijev o delu naše detektivske družbe in objave, ki se nanašajo na problematiko opravljanja detektivske dejavnosti v Republiki Sloveniji.

 • Jutranje gostovanje na Radio Maribor

  Jutranje gostovanje na Radio Maribor
  Z velikim veseljem smo se odzvali vabilu Radia Maribor in v njihovem jutranjem programu, skupaj z voditeljem, razbili kar nekaj mitov o detektivskem poklicu.Ob tem veseli spoznanje, da se v zadnjem času izrazito dviguje nivo razprav o detektivskem delu. Iz pikrih pripomb o zalezovanju ljubic pred ... beri dalje..
 • Gostovanje v Drugi jutranji kavi!

  Gostovanje v Drugi jutranji kavi!
  Na povabilo Radia Štajerski val smo drugo jutranjo kavo spili v družbi jutranjih voditeljev Nine Slak in Davorja Pušnika.Ob pogovoru smo spregovorili o detektivskem delu in izzivih in o PRO BONO dnevu detektivske dejavnosti, ko detektivi našim (potencialnim) strankam delimo brezplačne ... beri dalje..
 • Predstavitev poklica v reviji NAJST

  Predstavitev poklica v reviji NAJST
  V podjetju Detektiv biro d.o.o. skušamo vedno znova razbijati stereotipe o našem delu. Eden izmed kamenčkov v mozaiku razbijanja napačnih predstav o našem delu je tudi intervju v reviji Najst.  Vabljeni k branju (klik). beri dalje..
 • Ko se delavec med bolniško odsotnostjo odpravi na morje...

  Po odmevni medijski, ko je domnevno detektiv spremljal aktivnosti sindikalnega zaupnika, smo na povabilo Radia Slovenija osvetlili naše delo in na konkretnih primerih predstavili s kakšnimi kršitvami zaposlenih se srečujemo med našim delom. Celoten intervju je dostopen na tej ... beri dalje..
 • Sodelovanje v oddaji Dan na Planet TV

  V magazinski oddaji Dan, ki je bila predvajana na Planet TV, smo predstavili nekatere vidike našega dela in postopek pri izvedbi preizkusa alkoholiziranosti. Celotni prispevek je dostopen na tej povezavi. beri dalje..
 • Pogovorna oddaja Zgoraj brez z Mišo Molk

  V pogovorni oddaji zgoraj brez, ki jo je vodila Miša Molk je gostoval direktor podjetja Detektiv biro d.o.o., Silvo Petek in v sproščenem razgovoru z voditeljico orisal delo detektivov ter problematiko, s katero se pri svojem delu soočajo slovenski detektivi. S takšnimi nastopi skušamo ... beri dalje..
 • Kdo nas lahko nadzoruje, ko smo na bolniški?

  V oddaji Kje pa vas čevelj žuli, je novinar Gorazd Rečnik osvetlil problematiko izvajanja detektivskih upravičenj s strani tistih, ki licenc za detektivsko delo ne posedujejo. Kako je možno, da se državni organi postavijo na stališče, da lahko kontrolo bolniške ... beri dalje..
 • Kje pa vas čevelj žuli... (2.del)

  Pred časom je bila na Drugem programu Radia Slovenija (Val 202) predstavljena problematika vlaganja prirejenih odškodninskih zahtevkov, sedaj pa je zgodba dobila nadaljevanje, ko so v oddaji Kje pa vas čevelj žuli svoje videnje obravnavane problematike predstavili tudi odvetniki ... beri dalje..
 • Kje pa vas čevelj žuli...

  V oddaji Kje pa vas čevelj žuli, je bila predstavljena problematika vlaganja odškodninskih zahtevkov, v katerih oškodovanci (oz. njihovi zastopniki) vložijo zahtevke s prirejenimi opisi škodnih dogodkov. Svoj pogled na to problematiko smo podali tudi v naši detektivski družbi, oddaja ... beri dalje..
 • Prispevek na Radiu Maribor

  Radio Maribor je 06.07.16 objavil prispevek o detektivski dejavnosti in problematiki s katero se detektivi spopadamo. Urednica dnevnega programa in novinarka Nataša Kuhar je prispevek pripravila skupaj  z detektivom Poslek Dušanom iz podjetja Detektiv Biro d.o.o. Celoten prispevek je ... beri dalje..
 • Studio ob 17-ih

  Radio Slovenija je problematiko opravljanja detektivske dejavnosti podrobno povzel v oddaji Studio ob 17-ih, v kateri so sodelovali Ivan Celestina iz Direktorata za policijo in druge varnostne naloge, Mitja Perko, glavni inšpektor na Inšpektoratu za notranje zadeve, Janko Trivunovič, predsednik ... beri dalje..
 • Iz našega arhiva

  Iz arhiva smo izbrskali nekaj člankov in prispevkov, kjer smo predstavili problematiko detektivske dejavnosti. Vabljeni k branju in ogledu priloženih člankov in prispevkov.   Februarja 2016 smo sodelovali v prispevku Dnevnika naše nacionalne televizije za naslovom Kakšna je ... beri dalje..

00386 (0)2 230 22 00