Spletno mesto uporablja piškotke, da lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje strani. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Detektiv biro d.o.o.

Pridobivanje informacij, zlasti tistih, ki niso urejene v posameznih javno dostopnih bazah podatkov, je izredno težavna naloga. Celo za zelo izkušene je pridobivanje določenih podatkov lahko zelo velik izziv ter dolgotrajno in težko delo, še posebej takrat, ko jih je potrebno zbrati na terenu ali s posebnimi oblikami dela.

Uspešno delujemo že več kot 15 let in vedno znova uspemo dokazati svoje prednosti in posebnosti:
  • sodimo med redke detektivske družbe v Sloveniji, organizirane povsem v skladu z Zakonom o detektvski dejavnosti,
  • kadrovsko smo izpopolnjeni z več detektivi z ustreznimi licencami in z osebjem, ki v agenciji opravlja nedetektivske naloge; naši zaposleni pa svoje znanje in izkušnje ves čas nadgrajujejo, 
  • velik poudarek dajemo popolni tehnični opremljenosti (oprema za opazovanje, foto in video oprema visoke ločljivosti, različna vozila, sredstva za komunikacijo, ...),
  • povezujemo se s sorodnimi agencijami iz drugih držav tako, da za naše naročnike informacije lahko pridobivamo tudi tam.
Iz leta v leto nam zaupa več naročnikov, tako fizičnih kot tudi pravnih oseb, naše zadovoljstvo pa je izpolniti njihova pričakovanja.

00386 (0)2 230 22 00